Le Petit Lion des Tourbières ***

Camping in de Perigord Vert in de Dordogne

 

Nolwenn en Sylvain verwelkomen jullie graag op hun camping "Le Petit Lion".

 

De camping heeft een grote keus aan campingplaatsen, vakantiehuisjes, chalets en er is een nieuwe lodge vvor 5 personen.

 

Wij kunnen de vakantiehuisjes, chalets en campingplaatsen ook beschikbaar stellen voor groepen; aarzel dus niet om met ons contact op te nemen !

 

 

 

 

De camping is mooi gelegen in het hart van het onbedorven landelijk gebied met veel zonnebloemvelden van de Dordogne vallei, veel geschiedenis en makkelijk bereikbare en interessante plaatsen.

 

RESTAURANT


 

Ons restaurant beschikt over een bar.

Tevens kunt u bij ons een ontbijt en eenvoudige maaltijden bestellen.

 

 

 

ZWEMBAD EN SPORTGELEGENHEID

 

 

De toegang tot het zwembad (meer dan 100 m²) en het daarnaast gelegen kenderbadje is vrij. Daarnaast is er een tennisbaan, volleybalveld, "jeux de boules" veld, gelegenheid voor tafeltennis, biljarttafel en tafelvoetbal.

GITES

 

De gîtes hebben accommodatie voor 6 personen en hebben twee verdiepingen. Op de begane grond tref je: open keuken, eet- en zitruimte (met sofa) van ongeveer 90 m2, en toilet.

 

De keuken, voorzien van alle benodigdheden, heeft: 2 gootstenen, grote koelkast, compleet fornuis, magnetron, koffiezetapparaat, tafel en stoelen en ‘n schaduwrijke patio. Via een open trap kom je op de bovenverdieping waar je twee grote slaapkamers treft met één- en tweepersoons bedden. In de badkamer is een douche en wasbak.

Voor de koudere periodes is er verwarming.

Gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen !

 Zoek en boek uw verblijf

 

Studio

 

Onze gerenoveerde studio, welke geschikt is voor 3 personen, telt 40 m2 en omvat een open keuken, zit- en eetgelegenheid.

 

De keuken,  voorzien van alle benodigdheden, heeft een  keukenblad met 2 gootstenen, een grote koelkast, een compleet fornuis, magnetron, koffiezetapparatuur, tafel en stoelen en een grote schaduwrijke patio.

 

Er is een aparte badkamer met douche, toilet en wasbak.Er is een sofa en mogelijkheid tot afscheiding van de slaapruimte waarin een twee- en éénpersoonsbed staat.

Voor de koudere periodes is er verwarming.

Gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen!


Zoek en boek uw verblijf

 

Campingplaatsen

 

“le Petit Lion des Tourbières ***” beschikt over 31 mooie, vrijwel horizontale, goed uitgeruste en schaduwrijke plaatsen.

 

Deze plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er zijn ruim voldoende aansluitingsmogelijkheden voor elektriciteit en voldoende tappunten.


 Zoek en boek uw verblijf

 

Chalets – Hutten

 

Er zijn gerenoveerde, cederhouten hutten van ongeveer 16 m2 met betegelde vloeren, kook- en eetgelegenheid, koelkast, keuken- en kookbenodigdheden, koffiezetapparaat, tafel en stoelen.

 

Er is een slaapruimte met een tweepersoonsbed en een slaapruimte met stapelbed.

 

Geschikt voor maximaal 5 personen

Gas en elektriciteit zijn in de prijs inbegrepen!

 

 Zoek en boek uw verblijf


Nieuw : Sanitair


Onze nieuwe en mooie sanitairvoorzieningen bevatten douches, wasruimtes, toiletten, chemisch toilet, urinoirs, aparte ruimte voor baby’s en kleine kinderen en voorzieningen voor gehandicapten.


Tevens is er een afwasruimte, wasmachine en wasdroger.
 

Nieuw: Lodge

 

Een goeie mix voor een fijne vakantie: onze Lodge, gemaakt van tentdoek en hout straalt authenticiteit uit.

 

Onze Lodge biedt accommodatie voor 5 personen. U treft in de Lodge een goed uitgeruste keuken en 2 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed.

 

De totale oppervlakte is 25 m2. De vloer is van hout. Hier heeft u een comfortabel verblijf, dicht bij de natuur, en hoort u ’s morgens de vogels fluiten. Geniet van deze originele familielodge op onze camping !!


Zoek en boek uw verblijf

BBQ

De camping beschikt over een barbecue waar u gebruik van kunt maken.


Boodschappen

Basisproducten zoals brood, lokale produkten, ijs, etc kunt u op de camping verkrijgen.

Met de auto bent u in 15 minuten bij een supermarkt.


Honden

Honden zijn welkom op de camping. Uiteraard zijn de honden aangelijnd.

Er is buiten de camping gelegenheid om te wandelen met uw hond.

Er wordt van u verwacht dat de uitwerpselen door u worden opgeruimd.